Search
Close this search box.

Bogdan Srejović pronašao utehu: Evo šta radi posle raskida sa Cecom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović stavili su tačku na vezu nakon godinu dana ljubavi, a on je sada napustio Beograd i otišao sa društvom na Zlatibor.

Naime, Bogdan je objavio fotografiju na kojoj je pozirao nasmejan, a nema sumnje da mu je na planini sve potaman, te da je u njoj pronašao utehu i da ne žali za Cecom.

Komentari na račun njegovog izgleda su se nizali.

Inače, kako sada prenosi „Informer“, Bogdan se vratio u podstanare i pronašao je stan na Novom Beogradu.

„Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi,“ priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je pevačica sve vreme krila da je započela zajednički život s mlađanim izabranikom:

„Sme Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Ja ne volim da eksponiram svoj privatni život, to pripada meni i nije za šerovanje u javnost. Svako ima pravo na ljubav, izbor partnera, ali to ne treba da znači da ne treba da silazim sa naslovnih strana. Ja sam 21 godinu udovica i za te dve decenije nisam eksponirala emotivni život. Ali i drugim ljudima se ljubav i sve dešava, što ne bi i meni?,“ pričala je Ceca o vezi sa Bogdanom.

POSLEDNJE VESTI