in

Bora Drljača pričao o aferi sa Anom Bekutom, ona pobesnela: ‘Matora budalo!’

bora drljaca i ana bekuta

Bora Drljača je skoro privukao pažnju medija kada se pohvalio da ga je Milutin Mrkonjić napao na jednoj zabavi i ispitavao da li je imao odnos sa Anom Bekutom. Ovaj trač je ubrzo uzdrmao celu estradu, a sada se oglasila i sama folkerka kako bi razjasnila sve sumnje.

Mrkonjić je, kad je čuo o čemu nas dvojica (Era Ojdanić) razgovaramo, upitao: ‘Boro, nisi valjda i Anu kre*nuo?’ Odgovorio sam da sam Bekutu promašio i da među nama ništa nije bilo. Izuzetno poštujem Anu, ona je veliki profesionalac“, rekao je pevač i time razbesneo poznatu koleginicu.

„Lepe, pametne i uspešne žene uvek su imale problem, ali ne zbog lepote, nego zbog primitivizma“, rekla je Ana za Kurir i istakla da Drljača mora da laže jer je njegovo vreme odavno prošlo.

„Ta matora budala nikada se nije srela sa Milutinom, a kamoli da ga je Milutin nešto pitao. Sve je izmislio da bi sebi digao cenu. Nema ga ni na mapi, osim kad krene tako da izmišlja. Na ovim prostorima sve je više primitivaca koji vređaju žene. Ponižavajuće mi je da ovo više komentarišem“, završila je pevačica.