Prati nas

Borba holivudskih diva: Taylor Swift vs. Kendall Jenner

Život

Borba holivudskih diva: Taylor Swift vs. Kendall Jenner

(foto: pcavote)

(foto: pcavote)

One su lepe, bogate, poznate, glamurozna, okružene najuglednijim ljudima, ali su u svađi! Štaviše, uspešna pevačica i supermodel ne mogu da podnesu jedna drugu i između njih je u toku jedan pravi hladni rat, piše časopis OK!

Okidač ovog holivudskog rata bio je famozni član benda One Direction, Harry Styles. Taylor Swift, navodno, nije mogla da pređe preko činjenice da je Kendall Jenner otpočela vezu sa njim odmah nakon što ju je on prevario. Taylor je bila toliko ogorčena da je sestri Jenner čak posvetila nekoliko stihova kada je pisala svoj hit Shake it off.

kendal

Drugi razlog koji Taylor daje za pravo da Kendall smatra osobom kojoj se ne može verovati jeste mladi zavodnik Justin Bieber. Naime, Kendall je sa njim postala veoma bliska u trenucima kada je on srušio ceo svet Seleni Gomez, inače najboljoj drugarici pop pevačice.

(foto: tipstraveling)

(foto: tipstraveling)

A kap koja je prelila čašu bila je odluka Kendall da se ne pojavi u spotu za Bad Blood u kome su gostovale najaktuelnije zvezde iz sveta šoubiznisa. Ovaj potez je Swiftova iskoristila i svoju grupu glamuroznih superheroja okrenula protiv bivše drugarica.

Ipak, Kendall se ne obazire i ne može biti srećnija što je pobegla od cele te priče i smatra da Taylor ima nenormalnu želju da kontroliše sve ljude oko sebe, što uspešna manekenka nema razloga da toleriše.


4 komentara

4 Comments

 1. kiki

  05. 07. 2015. at 10:21

  Kendall je odvratna.I ne znam odakle vam to da je ona diva uopste.
  Baš kao što piše u tekstu,Kendall se druzila sa Taylor i onda odma pocela da izlazi s harryijem a onda se trpala seleni da bi skocila na justina.samo gleda kako da dospije u novine.Ne volim taylor ali ona ima milione fanova a kendall?ne bih bas rekla

 2. aaa

  05. 07. 2015. at 11:46

  Samo sto Taylor Swift godinama rastura svjetsku pop scenu, a ova druga je eto zvijezda rijaliti programa, tako da Taylor je za nju ipak klasa iznad!

 3. mrk

  05. 07. 2015. at 12:36

  s obzirom na to da se tejlor svift malo malo pa posvađa s nekim samo slepa osoba može da kaže da je ona za klasu iza nekog. drugo, kendal nije samo zvezda rijalitija nego i zaista uspešna manekenka, a to što vi ne vidite dalje od očajnih pesama ove jadnice koja je bila sa svima, to je vaš problem

 4. Rosita

  05. 07. 2015. at 19:30

  Kendall je dvolična umišljena bitch i mnogo puta se dokazalo da izda osobe s kojima se ”sprijatelji” a Taylor je onako sva simpatična nespretna i draga, prirodna ljepotica, pogledajte njene najranije spotove, divnija nego sada, a svima su nam vrlo dobro poznate slike iz puberteta Kendall i Kylie očigledno je da su svoju sadašnju ljepotu postigne plastičnim operacijama i tonama make-upa.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top