Borba za decu: I Brad Pitt traži starateljstvo

Borba za decu se nastavlja (foto: FameFlyNet)

Razvod Angeline Jolie i Brad Pitta dobio je novi obrt, jer, prema poslednjim navodima, glumac traži da sa bivšom suprugom zajedno odgaja njihovo šestoro dece.

Kada je podnela zahtev za razvod, Angelina je zahtevala da ona bude jedini staratelj Maddoxa (15), Paxa (12), Zahare (11), Shiloh (10) i blizanaca Knoxa i Vivienne (8), a da Bradu budu dopuštene posete. Međutim, Pitt je zatražio da oboje imaju podejedakog udela u odgajanju dece.

NBC navodi da se još uvek čeka odluka sudije i da će presuda biti izuzezno zanimljiva, jer je zvezda filma Sedam trenutno pod istragom zbog incidenta koji se dogodio 14. septembra između njega i sina Maddoxa u privatnom avionu. Agenti FBI-ja su prošlog meseca posetili dom Jolijeve u Malibuu i sproveli trosatno ispitivanje kako bi utvrdili da li postoje dokazi za pokretanje zvanične istrage.

Brad želi da on i Angelina imaju zajedničko starateljstvo nad decom (foto: Vogue)

Od trenutka pokretanja brakorazvodne parnice, Brad je decu video u dva navrata, a Maddoxa tek nedavno. Prema neimenovanim izvorima bliskim porodici Jolie/Pitt, mladić je pre susreta bio ‘ljut na oca’. Glumac je ipak odlučan u borbi za starateljstvo nad decom i ‘učiniće sve što je u njegovoj moći kako bi bio sa njima’, dodaje izvor na kraju.

Povezane vesti

Back to Top