in

Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovo zajedno: pogledajte snimak

Okupili se za onlajn stolom

Foto: Screenshot

Jennifer Aniston i Brad Pitt okupili su se za „online stolom“ u sklopu humanitarne akcije u kojoj su se čitali odlomci iz popularne komedije iz ’80-ih „Fast Times at Ridgemont High“.

Sav prihod biće prosleđen neprofitnoj organizaciji CORE koju vodi oskarovac  Šon pen (Sean Penn), koji je i glumio u originalnom filmu iz 1982. godine. Projekt će biti emitovan 17. septembra.

Iako projekt okuplja brojne zvijezde, uključujući i Juliu Robert, Morgana Freemena, Matthewa McConagheya, Johna Legenda, fotografije virtualnog druženja bivših supružnika njihove obožavatelje opet su bacile u trans.

Naime, mnogi se i dalje nadaju kako će se Brad i Jennifer pomiriti, iako je on već neko vreme u vezi s njemačkim modelom Nicole Poturalski.

Inače, ovo je prvi put da su Pitt i Aniston viđeni zajedno otkako su se u januaru srdačno pozdravili na dodjeli nagrada „Screen Actors Guild Awards“.

Glumački par bio je u braku od 2000. do 2005. Razišli su se jer se Brad zaljubio u Angelinu Jolie, zbog čega je Jennifer dugo patila, ali bivši partneri opet su počeli da se druže nakon Bradovog razvoda 2016. godine.