Prati nas

Extra

Brena od Bobe dobila mikrofon od 30.000 evra

Lepa Brena je nedavno za rođendan od muža Bobe Živojinovića dobila zanimljiv poklon. U pitanju je mikrofon koji vredi čitavo bogatstvo – čak 30.000 evra.

Reč je o modelu Sennheiser digital 9000, koji na koncertima koriste samo najveće zvezde današnjice.

‘’Niko drugi na Balkanu nema takav mikrofon, a ima ih još smo osam na celom svetu. Sa njim pevaju Adele, Ed Sheeran, Beyonce, Taylor Swift, Pitbull, Drake, Coldplay, Bruno Mars i ja deveta. Prezadovoljna sam i hvala Bobi na tako dobrom poklonu’’, izjavila je Brena za Alo.

Reč je o vajles mikrofonu koji radi sa nekompresovanim digitalnim prenosom signala za čist vizionarski zvuk bez intermodulacije.

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića jedan je od najdugotrajnijih na našoj estradi, a folk legenda u više navrata je govorila o uspehu njihove veze.

“Naš brak nije savršen ali smo jedno drugom dali slobodu. Brak nije zatvor već zajednica u kojoj čovek treba da da kreativnu, mentalnu i fizičku slobodu. Ukoliko niste u stanju da osetite šta može da ugrozi vašu ljubav onda granicu ne treba niko da vam postavlja. Morate da dozvolite da neko doživi ono što želi, naravno ukoliko to ne ugrožava dostojanstvo jedne porodice,” rekla je Brena.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. cipelica

    19. 11. 2018. at 17:53

    E,mogla bi da plati i muzicare 2 godine kasnije,nije frkica.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top