Britney konačno odgovorila na optužbe da na koncertima peva na plejbek

(foto: Screenshot)

Britney Spears godinama unazad optužuju da na svojim nastupima uživo zapravo peva na plejbek, a kako je i sama svesna tih prozivki, rešila je da jednom za svagda objasni o čemu je zapravo reč.

U intervjuu za izraelsku TV stanicu koji je dala pre koncerta u Tel Avivu, zakazanog za 3. jul, pop diva je povodom pitanja novinara o tome koliko zaista na koncertima peva uživo, rekla: „Drago mi je da ste pokrenuli tu temu jer sve je to veoma smešno. Mnogi misle da ne pevam uživo. I uglavnom, zbog toga što toliko plešem, imam neke delove plejbeka, ali to je kombinacija mog glasa i plejbeka. To me veoma nervira jer ja se ubijam od truda na sceni i pevam u isto vreme i niko mi ne odaje počast zbog toga“, iskreno je izjavila Spearsova.

Jedan od najpozantijih slučajeva kada je publika posumnjala da se služi plejbekom je nastup na VMA, 2007. godine, a nedavno je na koncertu u Japanu, iako je ostala bez mikrofona, nastavila da ‘peva’.

Slične optužbe na račun njenog pevanja na plejbek pojavile su se dok je nastupala u Las Vegasu, a manadžer pevačice je 2014. godine, za magazin Medium izjavio: „U tom nastupu koji ona izvodi, realno je nemoguće pevati sve vreme i raditi ono šta ona radi. Ona peva svaku pesmu, bukvalno, onda kada je u mogućnosti da peva. Ne postoji šansa da plešete 90 minuta bez prestanka i pevate u isto vreme“, rekao je tada menažder Spearsove.

3 Responses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI