in

Britney Spears odložila i izdavanje novog albuma zbog bolesti oca

Kompletni poslovni planovi pop prineze Britney Spears koje je imala za 2019. godinu, uključujući novi šou u Las Vegasu i novi album su stavljeni na čekanje zbog bolesti njenog oca i staratelja, Jamie Spearsa. 

Iako su fanovi ostali razočarani ovim vestima, Spearsova je ipak donela tešku odluku, ali svakako ispravnu i stavila svoju porodicu i zdravlje svog oca na prvo mesto.

Međutim, hitmejker Justin Tranter koji je napisao neke od najvećih hitova Selene Gomez, Justin Biebera, Gwen Stefani i mnogih drugih, a ujedno je i učestvovao u pisanju čak šest numera sa poslednjeg albuma pop princeze pod nazivom Glory, izdatog u avgustu 2016. godine je otkrio neke zanimljive detalje o predstojećem desetom studijskom albumu koji fanovi željno isčekuju.

Justin Tranter je zvanično izvršni producent predstojećeg albuma, kako otkriva Variety magazin, a ove tvrdnje je potvrdio i dugogodišnji menadžer Spearsove, Larry Rudolph. Nakon ovih tvrdnji, putem društvene mreže Twitter se oglasio i Justin i otkrio nam malo magije iz studija -„Plesne pop numere. Fantastične plesne pop numere.

Nakon toga je nastala opšta pometnja medju armijom fanova Spearsove koji su željni nove muzike, a ujedno ovo je i najduži period u dvadeset godina karijere pop princeze da nije izbacila nijednu pesmu. Na gomilu pitanja koja je upućena ovom veoma poznatom tekstopiscu, on je odgovorio samo jednostavno – „Samo čekajte! ;)“

Od muzičkih producenata trenutno su potvrđeni hitmejkeri Max Martin Danja koji su napisali neke od najvećih hitova današnjice, ali i najveće hitove Britney Spears.  Kako kaže menadžer pop princeze, čim njen otac počne da se oporavlja, Britney će nastaviti sa snimanjem novog albuma, ali je i dalje neizvesno da li će album biti objavljen ove godine, tako da će fanovi verovatno morati da sačekaju 2020. godinu.