Britney Spears više neće biti pod starateljstvom oca

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Pre nešto više od 10 godina, Britney Spears je doživela nervni slom, nakon čega je hospitalizovana i proglašena neuračunljivom. Gotovo deceniju kasnije, izvor blizak pop zvezdi tvrdi da se oseća znatno bolje i da je spremna da ponovo preuzme kontrolu nad svojim životom, odnosno da njen otac Jamie Spears više ne bude njen staratelj.
Pop princeza je nakon tog nemilog događaja mogla da postane samo jedna tužna nota u istoriji pop kulture, ali je umesto toga odlučila da radi na sebi, i uspela da iznedri još gomilu hitova, zaradi više od 130 miliona dolara koncertima u Vegasu, i nastavi da bude brižna majka dvojici sinova koje ima sa bivšim suprugom Kevinom Federlineom. Za fanove pevačice, 2019. se činila kao još jedna u nizu teških godina za njenu karijeru, obzirom da je početak ove godine obeležila otkazivanjem svoje druge po redu koncertne rezidencije u Vegasu.
Međutim, za Britney je to trenutno najmanji problem. Tridesetsedmogodišnja zvezda, prema rečima izvora, više od svega žudi da povrati kontrolu nad svojim životom u potpunosti. Već neko vreme dobro funkcioniše sa bivšim suprugom i uspeva da provodi vreme sa svojom decom – vodi ih u školu, na treninge i pomaže im oko domaćeg. Trenutno je u stabilnoj ljubavnoj romansi sa modelom i fitnes instruktorom Samom Asgharijem, aktivno radi na novom albumu, a jedino je još brine stanje njenog oca koji je još uvek u kritičnom stanju i treba da ide na još jednu operaciju srca krajem ovog meseca. „Pod ogromnim je stresom ali uspeva da se izbori sa pritiscima. Želi da sve bude u redu sa njenim ocem, ali i želi da povrati potpunu kontrolu nad svojim životom koju je, kako i sama priznaje, izgubila pre više od deset godina,“ objasnio je izvor. „Britney se sprema da pokaže svima ko je ona zapravo i da se obračuna sa svima onima koji su je otpisali nakon što je prolazila kroz teške faze u životu.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI