Brojne zvezde podržale Hillary Clinton na konvenciji demokrata

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Majke iz pokreta ‘Mothers of the movement’ rasplakale su sve emotivnim govorom (foto: Instagram)

Nacionalna demokratska konvencija u Filadelfiji sinoć je privukla veliki broj poznatih ličnosti koji su pružili podršku kandidatkinji demokrata Hillary Clinton. Međutim, veče je proteklo u znaku prozivki na račun republikanca Donalda Trumpa.

Među najvećim Trumpovim kritičarkama bile su Lena Dunham i America Ferrera, koje su ga prozvale na bini zbog načina na koji je govorio o ženama i Latinoamerikancima.

Takođe je prikazan i video sa akapela izvođenjem numere Fight song, zvanične numere kapanje Clintonove. Spot je producirala Elizabeth Banks, koja je inače bila voditeljka sinoćne konvencije.

Nakon emotivnog govara koje su održale žene okupljene u pokretu Mothers of the Movement, inače majki koje su izgubile decu u vatrenim okršajima širom SAD-a, soul pevačica Audra Day je izašla na scenu i moćnim vokalom uz pratnju orkestra izvela numeru Rise up i svima naterala suze na oči.

 

One Response

  1. Sramno je da takva imena podržavaju ovu hladnu, proračunatu, lažljivu kučku samo zato što je žena. Niko manje od bilo koje politčarke u USA ne zaslužuju tu čast da bude prva žena predsednik od ovog licemernog zla. Volela bi jednog dana da vidim ženu predsednicu USA ali da bude osoba vredna poštovanja i sa svim vrlinama prave žene i odličnog poltičara. Ženu borca a damu. Ovu ološ podržavati je i njihovo licemerstvo i površnost. Nažalost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI