in ,

Hillary Clinton prva predsednica SAD-a? Ovako su poznati reagovali

(foto: Twitter)
(foto: Twitter)

Hillary Clinton ušla je u istoriju u utorak kada je postala prva žena u trci za predsednika Amerike. Njenu pobedu proslavile su i brojne zvezde.

„Mnogo malih devojčica trenutno prvi put sanja bez ograničenja. Ti si prešla granice“, napisala je Katy Perry na Twitteru.  

„Nikada nisam bila ponosnija što sam žena“, oglasila se i poznata voditeljka Ellen DeGeneres.

 

„Da konačno doživimo dan da glasamo za ženskog kandidata da postane predsednik Sjedinjenih Američkih Država“, rekla je Chloe Moretz  

„Kada sam bila mala mislila sam da žena ne može biti predsednik. Mislila sam da je to protiv zakona. Prošle noći sam nazvala Hill mojom predsednicom. Mislim da sam prava“, napisala je Cher.

 

„Čestitam ti Hillary. Hvala ti što si pustila mene i sve žene da budu uz tebe i da sanjaju velike snove“, rekla je Jaime King.  

„Ponosna sam jer podržavam Hillary. Ona stvara istoriju, i to ne samo za sebe već za sve žene svuda na svetu“, rekla je pevačica Christina Aguilera.

 

„Bez obzira na to koga politički zastupate, večeras jeste posebna noć za sve žene u ovoj državi. Nakon 240 godina, bilo je i vreme“, napisao je Josh Gad i time pokazao da njenu pobedu ne podržavaju samo žene.