Zašto su izbori za američkog predsednika postali stvar šou-biznisa?

Animirana verzija američkog milijardera šokirala mnoge (foto: Screenshot)

Izbori za novog predsednika SAD-a, koji su zakazani za novembar, sve više postaju i tema američkih showbizz portala, pa su tako sajtovi namenjeni vestima o muzičkim, glumačkim i internet senzacijama pretrpani tekstovima o kandidatima za mesto u Beloj kući.

Osim što oni sami gostuju u najgledanijim talk show programima, snimaju zanimljive skečeve u kojima se šale na svoj račun i tako pokazuju svoju zabavnu stranu, ne bi li se što više približili biračkom telu, i naše omiljene zvezde jasno i glasno iznose svoje stavove o njima, a profile na društvenim mrežama neumorno koriste kako bi verne pratioce privoleli da glasaju za njihovog kandidata.

U ovu pompu su se uključili i kultni Simpsonovi, koji su u novoj epizodi napravili pravu malu antikampanju protiv republikanskog kandidata Donalda Trumpa, koji, kako se čini, što više ispada napravi postaje sve popularniji.

Naime, članovi jedne od najpopularnijih američkih porodica odlučili su da glasaju za Hilary Clinton i to pod uticajem mudre Mardž, koja dovodi u pitanje brak sa (i ne tako bistrim) Homerom, koji iznosi stav da će možda glasati za Trumpa.

*** Pročitaj još: Brojne zvezde podržale Hillary Clinton na konvenciji demokrata ***

Da stvar bude očiglednija, čuveni milijarder se u ovoj epizodi pojavljuje sa primerkom knjige Veliki govori Adolfa Hitlera.

Pa, ostaje da vidimo koliki će uticaj imati cela ova šou-biznis kampanja na rezultate izbora zakazanih za 8. novembar…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI