Prati nas

Extra

Cardi B izvređala Donalda Trampa: Vreme je da izbacimo to gov*o iz Bele kuće!

Politički osvešćena reperka

Cardi B se nikada ne libi da kaže ono što joj je na srcu, čak ni kada je u pitanju politika!

Naime, reperka je tokom nedavnog Instagram Live videa isprozivala predsednika SAD Donalda Trampa navodeći da njega nije briga za, kako je izjavila, nesnosnu policijsku brutalnost prema stanovnicima saveznih država.

Svaki put kada vidim da policija brutalno prebija tamnoputog stanovnika Amerike, ili ga još gore, ubije, govorim “šta se dešava? zašto nikoga nije briga” , međutim prestala sam to da govorim jer sam shvatila da nikoga zapravo nije briga, a pogotovo ne najmoćnijeg čoveka države” , izjavila je ona.

View this post on Instagram

Not me, US. Thank you Senator Bernie Sanders for sitting with me and sharing your plans on how you will change this country. A couple of weeks ago I asked my followers if you had the opportunity to have a question answered by a democratic candidate what would it be ? I got a lot of submission and selected the most popular questions to get answered. Stay tuned to see how he will fight for economic, racial, and social justice for all. Together, let’s build a movement of young people to transform this country.LETS LEARN OUR CANDIDATES!

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on

Cardi je takođe napravila poređenje između Trampa i Baracka Obame, navodeći da slučaj nije bio takav ranije, kao i da je Obama znao da izađe u javnost i izrazi saosećanje sa ugroženim tamoputim ženama i muškarcima u Americi.

Stravična policijska brutalnost će se nastaviti sve dok Tramp bude bio u Beloj kući, i zato se mora uraditi sve da on nestane iz tog mesta” , dodala je ona.

View this post on Instagram

Mrs. Belcalis A Cephus

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on

Cardi je pored toga zamolila fanove da se edukuju o predsedničkim izborima 2020. godine kao i da dobro razmislite o tome za koga će glasati na predstojećim izborima.

Edukujte se i dobro razmislite za koga ćete glasati kako bismo mogli da izbacimo ovo govno iz Bele kuće jednom za sva vremena” , izjavila je reperka.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je reperka glasno iznela svoje političke stavove na društvenim mrežama.

Ona i ranije tokom godine navodila da je Tramp nešto najgore što se dogodilo Americi u novijoj istoriji, a više puta ga je nazvala rasistom i homofobom kome je stalo jedino do novca i sopstvenog ugleda.

1 komentar

1 komentar

  1. Kompleksasi

    30. 07. 2019. at 23:45

    Gospodjici treba neko da objasni da je duplo vise crnaca pobijeno u doba vladavine Obame. Tuperda nepismena, ali sta ocekivati od zene koja se do pre par godina bavila najstarijim zanatom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top