Search
Close this search box.

Brown: Zašto ne kritikujete Jay Zija kao mene?

Da li mediji zaista šikaniraju Browna, a štede Jay Zija?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Da li mediji zaista šikaniraju Browna, a štede Jay Zija?

 

Iako je prošlo dosta vremena od kobne noći kada je pretukao Rihannu, reper Chris Brown i dan danas ispašta posledice svog nasilničkog ponašanja. On je mišljenja da nije fer što ga idalje kritikuju zbog napada na Rihannu i smatra da mediji u njegovom slučaju upotrebljavaju duple standarde.

Mladi reper je napravio paralelu između Jay Zija i njega, rekavši da supruga Beyonce svi štede uprkos njegovoj i te kako problematičnoj prošlosti.

„Ne mislim ništa ružno o njemu jer sam i sam njegov fan, ali niko danas ne izvlači priče o tome kako je Jay Z svojevremeno nekoga napao nožem i prodavao drogu. Njega štede“, izjavio je Brown u intervjuu časopisu Jet.

Inače, Jay Z je svojevremeno priznao da je ispred noćnog kluba u Njujorku nožem napao izdavača Lancea Un Riveru, kao i da je prodavao drogu kada mu je bilo 13 godina.

O napadu na Rihannu i događaju, koji mu je čini se, obeležio kako privatni život, tako i karijeru, budući da nosi etiketu nasilnika, Brown kaže: „Morate da se borite pre nego što dođete do onog dobrog. Ne pokušavam da iskaljujem svoje nezadovoljstvo na drugima, nisam više tako besan ili nagao kao što sam bio. Došao sam do tačke u kojoj možete da podnesete određenu količinu, ako me razumete? Dobio sam svoj deo kazne.“

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI