Search
Close this search box.

Bruce Willis bio u Beogradu?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prema pisanju Blica, holivudski glumac Bruce Willis nedavno je u strogoj tajnosti posetio Beograd, gde je s producentima akcione franšize Die Hard posetio neke od lokacija na kojima će se u narednim mesecima snimati peti nastavak avantura detektiva John McClanea.

Willis je u srpskoj prestonici boravio svega nekoliko dana, a njegova poseta je držana u najvećoj tajnosti. Glumac je u Srbiju došao kako bi uradio neka probna snimanja, a jedna od lokacija koju je obišao je i deo oko Glavne železničke stanice.

Mediji su ranije izveštavali da će neke od scena petog nastavka Die Hard biti snimane u Centralnom zatvoru, ali su producenti zainteresovani i za druge lokacije. Naime, ekipa filma za svoje potrebe planira da na nekoliko dana zatvori Glavnu železničku stanicu i okolne ulice kako bi se snimanje odigravalo neometano, ali im je za to potrebna dozvola gradskih vlasti, koju zasad nisu dobili jer je u pitanju deo grada s najprometnijom saobraćajnicom, te se i dalje vode pregovori o načinu na koji im može biti omogućeno snimanje.

POSLEDNJE VESTI