Search
Close this search box.

Kćerka Demi Moore: ‘Obe smo istovremeno bile zaljubljene u Ashtona!’

Nekadašnja velika i srećna porodica! (foto:Gloria.hr)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nekadašnja velika i srećna porodica! (foto:Gloria.hr)

Kćerka Demi Moore i Bruce Willisa, Rumer, je svojevremeno, kao i ostale tinejdžerke bila fan velikih holivudskih zvezda i kačila njihove postere u svojoj sobi, a među posterima se u jednom trenutku našao i novi dečko njene majke Ashton Kutcher.

Čudna i pomalo neobična situacija je nastala 2003. kada je Demi odlučila da svog tadašnjeg dečka Ashtona predstavi svojoj kćerki, koja je tada imala 15 godina i bila jako zaljubljena u njega, budući da je on bio jedna od mega zvezda kojoj se divila.

„U to vreme ja sam imala 15 godina, Ashton 25, a mama 41 godinu“, otkrila je simpatična Rumer i dodala da koliko joj je taj trenutak bio prijatan za nju, toliko se osećala čudno i neprijatno.

„Ipak, moram pohvaliti Ashtona jer je bio divan očuh. Perspektiva našeg odnosa brzo se promenila i počela sam ga gledati drugačijim očima“, prokomentarisala je ona, objašnjavajući svojim sestrama da je tada bilo vreme da skinem njegov poster iz svoje sobe.

Sada je odrasla devojka, ali i dalje gotivi Ashtona! (foto:Instagram)

Dve godine kasnije Ashton i Demi su stupili u brak, a zvanično se razveli 2013. Glumac je kasnije dobio dete sa Milom Kunis i istovremeno ostao u dobrim odnosima sa svojom ‘bivšom’ porodicom, u koju je bio uključen i Bruce Willis, koji je, zajedno sa Demi, donosio velike odluke u vezi sa porodicom.

POSLEDNJE VESTI