Cameron Diaz piše knjigu o zdravom životu!

 

Glumica Cameron Diaz odlučila je da svoju popularnost iskoristi na krajnje pozitivan način, te je tako odlučila da se pozbavi jednim aktuelnim problemom. Naime, ona će napisati knjigu o važnosti zdrave ishrane kod tinejdžerki.

Na ovaj korak Cameron je inspirisala Gwyneth Paltrow koja uspešno uređuje lifestyle nedeljnik Goop. “Sviđa joj se kako je Gwyneth iskoristila svoju slavu da utiče na ljude i pomogne im. Cameron želi da postigne isto to”, otkrio je izvor iz izdavačke kuće koja će objaviti knjigu šarmantne glumice.

Kada joj je pre 4 godine umro otac od upale pluća, Cameron je počela da više razmišlja o zdravom životu, a njene savete slede i njene poznate prijateljice Drew Barrymore, Jennifer Lopez i Gwyneth Paltrow.

“Knjiga se temelji na stvarima koje su nju naučile šta je bitno u životu, ali neće biti samo o tome što ona jede, već će svako moći da pronađe nešto za sebe”, kaže izvor blizak glumici za E! Online.

Osim pisanja knjige, glumica planira i da obilazi škole širom Amerkike, kako bi tinejdžerkama držala predavanja o važnosti zdrave ishrane.

Izvor: 24sata.hr

Povezane vesti

Back to Top