Cara Delevingne o svojoj seksualnosti: Nisam gej

(foto: Glamour)

Od Care Delevingne ćete uvek čuti samo istinu i fanovi je zbog toga i obožavaju.

Poznata 24-godišnja manekenka krasi naslovnicu avgustovskog broja časopisa Glamour, a intervjuisala je njena najbolja prijateljica Adowa Aboah i Cara je otkrila mnogo toga što do sada nismo znali o njoj. Poslednjih par godina ozbiljno se povetila glumačkoj karijeri i zbog uloge u filmu koji će se uskoro pojaviti u bioskopima, Life in a Year, odrekla se poroka.

„Uvek sam govorila da je manekenstvo ono čime se bavim, a gluma je ono šta sam zaista. Sada se osećam bolje nego godinama unazad i to zbog toga što radim ono što volim. I naročito zbog toga što sam se zbog nove uloge potpuno odrekla poroka. To što sam bila potpuno trezna tokom snimanja mi je zaista pomoglo da uđem u lik koji glumim“, objasnila je Cara.

(foto: Glamour)

Što se seksualnosti mlade manekenke tiče, ona ima savet za sve svoje fanove koji još uvek otkrivaju ko su. „Znam da ima 13-godišnjih i 15-godišnjih devojčica koje i dalje ne znaju da li im se sviđaju dečaci ili druge devojčice. Ni ja to nisam otkrila. A to je nešto što se ne može odlučiti u tom uzrastu. Veoma sam srećna što je seksualnost postala sve jednostavnija i slobodnije se priča o tome, naročito zbog dece“, rekla je manekenka.

Na kraju je dodala da sebe ne smatra gej osobom: „Čim sam izjavila da je moja seksualnost promeljiva, svi su mi govorili: ‘Znači, ti si gej’. I moj odgovor je: ‘Ne, nisam gej’. Čim prijateljima spomenem da mi se sviđa neki muškarac, pitaju me: ‘Zar ti nisi gej?’. Neko je jednog trenutka u vezi sa devojkom, ili je neki momak u vezi sa drugim momkom i ja ne želim da budu etiketirani. Zamislite da se ja udam za nekog muškaraca. I ljudi bi odmah pomislii: ‘Ona nas je slagala'“, izjavila je manekenka i glumica u časopisu Glamour.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI