Prati nas

Foto

Rihanna i Cara Delevingne: Duboki dekolte na plavom tepihu

Rihanna i Cara Delevingne prisustvovale su premijeri filma Valerian i carstvo hiljadu planeta u Parizu na kojem su sarađivale zajedno, i usput prošetale duboke dekoltee, koji su definitivno okretali glave svih prisutnih na plavom tepihu.

Rihanna i Cara Delevingne prisustvovale su premijeri filma Valerian i carstvo hiljadu planeta u Parizu na kojem su sarađivale zajedno, i usput prošetale duboke dekoltee, koji su definitivno okretali glave svih prisutnih na plavom tepihu.

Nakon što se na premijeri filma u Londonu pojavila u prelepoj crvenoj haljini, RiRi je ponovo dominirala, ovoga puta u Parizu na plavom tepihu. Kombinujući pink grudnjak sa perlicama zajedno sa suknjom dubokog struka u istoj boji, ukrašenoj perjem, Rihanna je još jednom potvrdila da retko ko može da se takmiči sa njenim autfitima.

Izgled je upotpunila pink sandalama sa perjem, i naočarima za sunce u istoj nijansi.

Njena koleginica u filmu, model Cara Delevingne takođe je pokazala dubok dekolte u prelepoj srebrnoj haljini sa plišanim crnim pojasom.

Prethodnog dana, na premijeri filma u Londonu, pevačica sa Barbadosa se potrudila da svi pogledi budu upereni ka njoj, pojavivši se u jarko crvenoj Giambattisa Valli kreaciji, u kojoj joj je dekolte ponovo bio u prvom planu.

Cara je za tu priliku odabrala nešto smerniju odevnu kombinaciju, odlučivši se za crno odelo i efektan srebrni nakit.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. KLEOPATRA

  26. 07. 2017. at 19:49

  RIJANA NA PRVIM SLIKAMA KAO CIGANKA

 2. n

  27. 07. 2017. at 00:32

  ahahah Rihanna kao malo slatko prase, boli je uvo za slavu, medije i sta ce reci ceo svet :D

 3. Zole Zokica

  27. 07. 2017. at 19:25

  Rihanna je ikona i lepotica kako god da okrenes, vidi se da je njoj udobno u njenom telu ma sta god obukla i tu je samopouzdanje, mozete da pljujete koliko hocete :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top