Carrie Ficher u avionu doživela srčani udar!

Filmsa diva doživela srčani udar (foto: Instagram/carrieficherofficial)

Prava drama odvijala se u avionu United Airlinesa koji je u petak leteo na relaciji London – Los Anđeles.

60-godišnja filmska zvezda Carrie Fisher je 15 minuta pre sletanja aviona doživela srčani udar. Kako je na Twitteru objavila glumica Anna Akana, koja je takođe letela ovom trasom, u avionu je medicinsko osoblje preduzelo neophodne mere. Pre nego što je transportovana u medicinski centar UCLA , bila je podvrgnuta tretmanu hitne službe koja ju je dočekala pri sletanju.

Nakon što je smeštena u bolnicu, iz UCLA nisu mogli da daju precizne informacije i za E! News navode: “Na osnovu zakona o pravima i zaštiti pacijenata, ne možemo ni potvrditi ni negirati izveštaje o potencijalnim pacijentima.”

Prve informacije o stanju glumice dao je njen brat, Todd Fisher, koji je takođe za E! News izjavio: “Carrie je na intezivnoj nezi. To je sve što možemo reći u ovom trenutku. Ništa više ne možemo kazati jer ni mi još uvek nismo pričali sa doktorima. Nadamo se da ćemo se uskoro sastati sa zaduženima za njen slučaj pa ćemo imati preciznije informacije o tome kako će se nadalje odvijati njena zdravstvena situacija.”

A prema najnovijim informacijama koje prenosi Guardian, prema Toddovim rečima glumica je van životne opasnosti i da joj se stanje stabilizuje.

Nadamo se da će fimska diva uspeti da se izvuče bez posledica i nastaviti da nas motiviše svojim uspesima i vedrim duhom.

Povezane vesti

Back to Top