Search
Close this search box.

Dan nakon smrti ćerke: preminula holivudska glumica Debbie Reynolds

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Debbie Reynolds preminula u 84. godini (foto:screenshot)

Holivudska glumica Debbie Reynolds preminula je u sredu samo dan nakon smrti ćerke Carrie Fisher. Legendarna glumica umrla je u 85. godini, a do njene tragične smrti je najverovatnije došlo usled velikog stresa i tuge zbog smrti ćerke.  

Glumica je doživela srčani udar nakon čega je hitno prevezena u bolnicu, ali lekari nisu mogli da joj pomognu. Carrie i njena majka bile su poznate po ulozi Leje u serijalu Star Wars, a Debbie se, takođe, pored brojnih drugih uloga proslavila i u mjuziklu Singin’ in the rain.

„Otišla je jer je želela da bude sa Carrie. Zapravo, to su poslednje reči koje mi je rekla ovog jutra“, ispričao je sin slavne glumice Todd Fisher. On je, takođe, istakao da najviše brine za Billie Lourd, 24-godišnju ćerku svoje sestre Carrie, koja je u tako kratkom vremenskom razmaku ostala bez majke i voljene bake. „Ne mogu ni da zamislim kako je nositi se sa time u 24. godini, s obzirom na to koliko je meni teško, a ja imam 59 godina.“

Na društvenim mrežama su se oglasile mnoge zvezde, pa je tako, između ostalih, Miley Cyrus skrhano priznala kako želi da zagrli svoju majku.

(foto: Facebook/Debra Messing)

Svoj bol nije krila ni Debra Messing, kojoj je Debbie Reynolds godinama glumila majku u seriji Will and Grace. „Debbie je otišla da bude sa Carrie. Oduvek je brinula o njoj. Carrie je otišla prerano i sada su ponovo zajedno. Moje srce je slomljeno.  8 godina mi je bila majka. Njena pojava na pozornici ili setu je uvek bila čista energija i svetlost“, napisala je Debra, osvrnuvši se potom na značaj izgubljene glumice. Na kraju je dodala rečenicu koja je izazvala suze mnogima: „Moja majka je umrla pre nekoliko godina, a ona je jako volela to što je Debbie bila moja majka na TV-u. Nadam se da će pronaći jedna drugu, da će se zagrliti i poljubiti, i da će moja majka reći: ‘Tu sam, Debbie. Carrie te čeka sa mnom.’ Počivaj u miru, Bobbie Adler.“ 

POSLEDNJE VESTI