Otkriveno zašto Carrie i Debbie nisu pričale godinama

Glumica nije mogla da živi u majčinoj senci..(foto: Instagram/carriefisherofficial)

Svet je potresla vest o smrti slavne glumice Carrie Fisher, koja je nakon infarkta preminula pre dva dana, a samo dan posle tragičnog događaja, napustila nas je i njena majka, glumica Debbie Reynolds, u 85.godini.

Posedujući neverovatan glumački talenat ostavile su nam filmove koje ćemo doveka pamtiti, ali porodični odnos koji je vladao između ove dve slavne glumice, intrigirao je ljude širom planete.

One zapravo nisu bile u dobrim odnosima i čitavih deset godina nisu pričale, a u šouu Oprah Winfrey iz 2011. godine, otkrile su pravi uzrok tog nesklada.

“Veoma je teško kada dete neće da priča sa tobom, a ti sa njim želiš, i želiš da ga dotakneš, da ga držiš u naručju. To je bila potpuna otuđenost”, izjavila je Debbie. Ona dodaje da je taj period loše podnosila: “Nije pričala sa mnom sigurno deset godina. To su bili najteži trenuci za mene. Veoma bolni. Srceparajući.”

https://www.youtube.com/watch?v=kzjgp2XebwE

Carrie je objasnila da tada, u ranim 20-im, nije želela da živi u senci svoje majke. “Nisam želela da budem oko nje. Nisam želela da budem ćerka Debbie Reynolds.”

Kada ju je Oprah upitala zašto je toliko bila ljuta sve te godine, Carrie je rekla da u tinejdžerskim godinama, kada se čovek izgrađuje, prolazi kroz nezgodan period, i da je taj uticaj rezultirao takvom njenom ponašanju. “Želela sam sopstveni život. A ona je živela ludačkim životom u to vreme i ja sam bila deo toga”.

Slavne glumice napustile su nas u razmaku od samo dva dana (foto WENN)

Ona je priznala da joj je bilo teško da se sa tim nosi, ali uspele su da sve razmirice prevaziđu i ostavile su kultne filmove u kojima će mnoge generacije tek uživati.

Povezane vesti

Back to Top