in

Ceca: Uspela sam kao roditelj, deca su mi dobri ljudi

Svetlana Ceca Ražnatović neretko u medijima otvoreno priča o svojoj porodici i deci Anastasiji i Veljku koji su oduvek vrlo zastupljeni u domaćoj javnosti.

Anastasija je uveliko krenula majčinim stopama, a danas objavila i dve nove pesme, dok je Veljko uspešan u bokserskoj karijeri, koju pevačica pomno prati, te ga na svakom meču bodri iz publike.

Tako je nedavno u društvu Veljkove supruge, Bogdane i svog partnera Bogdana Srejovića, pomno pratila meč svog sina, koji je učestvovao na spektakularnoj bokserskoj borbi, u kojoj je odneo pobedu i ovom prilikom otkrila i kako porodica reaguje na njegove uspehe.

„Svi navijaju, svi su srećni, Bogu hvala da samo niže pobede. Videli se da je i ovo bio jedan pojači meč i da je dečku zatvoreno oko i pocepana usna, i odustao je, mada se Veljku to nije svidelo, to ste videli, on je hteo još da traje, ali idemo dalje u nove pobede“, rekla je.

Na pitanje da li najbolje izgleda kada je u pitanju neka neizvesnost, Ražnatovićeva se našalila.

„Ono, misliš ‘najbolje izgledam kad se najgore osećam’, da citiriam stihove iz moje pesme… Ma ne, nekako osećam zadovoljstvo iznutra, Bogu hvala decu su mi sva živa i zdrava, uspešni u svojim profesijama… Mislim da sam uspela kao roditelj, postali su dobri i kvalitetni ljudi, Veljko je zasnovao i porodicu, Anastasija izbacuje dve nove pesme za svoj rođendan, nemam razloga da ne budem zadovoljna“, istakla je Ceca u emisiji „Ekskluzivno“.