in

Ćerka Lamara Odoma o očevom predoziranju i braku sa Khloe Kardashian

Košarkaš sa sinom i ćerkom (foto: Wenn)
Košarkaš sa sinom i ćerkom (foto: Wenn)

Destiny Odom, 17-godišnja ćerka bivšeg košarkaša Lamara Odoma, u novom broju časopisa People otvoreno je govorila o očevom predoziranju, ali i njegovom braku sa rijaliti zvezdom Khloe Krdashian.

Mlada dizajnerka je o toj vezi rekla: “Stvari su se promenile kada je moj otac oženio Khloe. Postali su mnogo izloženiji javnosti. Kada vam je otac igrač NBA-a to je već previše, ali kada uđe u brak sa rijaliti zvezdom, više nemate privatni život”.

Destiny je priznala da je znala skoro sve o porodici Kardashian u to vreme kroz njihov rijaliti i da nije mogla da poveruje da će se njen otac venčati sa pripadnicom te slavne porodice. “Naslovne strane novina su bile potpuna ludost. Otac je razgovarao sa mnom o tome svemu, rekavši da su neke stvari poptuna laž, i želela sam da mu verujem. Bilo mi je potpuno nestvarno da će se moj otac oženiti tom ženom koju sam tako fanatično gledala na malim ekranima. Bilo je to zaista previše za mene”, objašnjava tinejdžerka.

Destiny kaže da je veza njenog oca i Khloe bila otovna (foto: Instagram.com/destiinyodom)
Destiny kaže da je veza njenog oca i Khloe bila otovna (foto: Instagram.com/destiinyodom)

Međutim, ona dodaje da je veza Lamara i Khloe ‘bila vroma otrovna’ i da je mnogo ljudi u njihovom okruženju bilo zbunjeno kada je među prvima upravo Khloe stigla i stalno bila uz bivšeg supruga nakon što se predozirao u bordelu u Nevadi.

Odomova borba sa zavisnošću bila je, prema nekim izvorima, povezana sa Kardashianovima, a Destiny priznaje da joj je kao devojčici bilo veoma teško da gleda oca koji prolazi kroz to. “Mislim da ovde nije reč o tome da li je tata više voleo Khloe nego mene. Smatram da je on ima zavisničku ličnost, te je stoga bio zavistan i od pažnje koju je dobijao pored Khloe”, rekla je tinejdžerka na kraju.