in

Ćerke završile u bolnici: Angelina Jolie i Brad Pitt ponovo zajedno!


Angelina Jolie i Brad Pitt godinama su u sukobu, ali izgleda da je sve to stalno, bar na neko vreme i to zbog ćerki Zahare i Shiloh.

Obe devojke su imale operacije ranije ove godine, otkrila je Angelina za Time i sada se osećaju dobro.  Dok se za 13-godišnju Shiloh zna da je operisala kuk, za 15-godišnju Zaharu još nije sigurno o kakvom se zahvatu radilo.

Izvor E! News potvrdio je kako su i Brad i Angie bili povezani dok su djevojke bile u bolnici. Brad je preskočio i dodelu nagrada BAFTA nagrada kako bi bio s njima. „Oboje su zaista brižni roditelji,“ dodao je izvor.

Kako kaže izvor, neki od braće i sestara svakodnevno su dolazili i brinuli za njih.

„Bili su strpljivi i spremni da pomognu. Donosili su karte za kartanje i igrali, zaista se vidi da su jako bliska porodica. Angelina je bila fokusirana na to da Zahara i Shiloh što brže ozdrave. Razgovarala je mnogo s njima,“ svedoči izvor.

Ovo iskustvo Angelina je delimično opisala u eseju za časopis Time. Poručila je kako su deca u svakom trenutku sve imala pod kontrolom i da su bili ‘jako hrabri’.

„Moja najmlađa kći Vivienne bila je veoma uključena. Gledala je medicinske sestre i zatim je sledeći put pomogla,“ napisala je Angelina.

Inače, nakon operacija svi su se vratili svojim uobičajenim rutinama. Brad je viđen u Los Angelesu na jednom koncertu, dok Angelina brine za decu i snima film.

Otkad su se razveli, dele starateljstvo nad šestoro dece: 11-godišnjim blizancima Vivienne i Knox, 16-godišnjim Paxom, 18-godišnjim Maddoxom kao i nad spomenutom Zaharom i Shiloh.