Channing Tatum naučio da pleše uz mame i bake svojih devojaka!

Nastavak filma Magic Mike u bioskope stiže na leto 2015. godine(foto: celebuzz)
Zgodni glumac krasi nalovnu stranu magazina Esquire (foto: celebuzz)
Glumac Channing Tatum je u novom broju časopisa otopio ženska srca novim fotkama, ali i pričao o svom novom filmu, nastavku bioskopskog  hita Magic Mike.
Poznato je da Channing Tatum nije samo odličan glumac, već i sjajan plasač. Nakon što se proslavio u filmu Step Up 2006. godine, na videlo je izašla Tatumova prošlost, koja je je odgovorila na pitanje – kako je moguće da ovaj glumac toliko dobro pleše. Naime, pre glumačke karijere, Channing je novac zarađivao nastupajući kao striper! Film Magic Mike koji je snimio 2012. godine pomogao mu je da „obnovi gradivo“ glumeći Mikea, momka koji radi kao striper u muškoj plesačkoj grupi Kings of Tampa.
Nastavak filma Magic Mike u bioskope stiže na leto 2015. godine(foto: celebuzz)
A da li znate ko je Chaninnga učio prvim plesnim pokretima? Tuđe mame i bake! Glumac je u detinjstvu patio od poremećaja koncentracije, poznatog kao ADHD, a plesao je kako bi olakšao tegobe koje je osećao tokom napada hiperaktivnosti.
„Imam visok prag tolerancije kada je u pitanju učenje kroz ponavljanje. Zahvaljujući tome umem da plešem i glumim. Još kao tinejdžer na Floridi sam želeo da plešem ali nisam umeo, a nisu umele ni devojke sa kojima sam tada izlazio. Ali, njihove mame jesu. Tada sam shvatio da je to najbrži način da naučim da plešem – zgrabim neku mamu ili baku i nateram ih da zaplešu na podijumu“, kroz smeh je ispričao Tatum.
Upkos tome što ima dosta „striperskog“ iskustva rad na nastavku filma o egzotičnim plesačima, nije bio lak i zahtevao je mnogo rada na fizičkoj spremnosti, kondiciji, koreografiji…
„Podvrgao sam se strogoj dijeti i napornim plesnim probama. Imao sam dve probe na dan – jednu sam i jednu s celom grupom, koju čine Matt Bomer, Joe Manganiello, Michael Strahan i Elizabeth Banks“, izjavio je Channing u intervjuu za Esquire.
 Magic Mike XXL, stiže u bioskope na leto 2015. godine. Jedva čekamo!

POSLEDNJE VESTI