Search
Close this search box.

Charlize Theron i Scott Eastwood su nove zvezde filma ‘Fast and Furious’

Charlize će u osmom nastavku serijala glumiti negativku (foto: Twitter)

Charlize Theron je i zvanično postala deo franšize Fast and Furious i u novom, osmom delu, tumačiće ulogu negativke.

Oskarovka je na dodeli MTV nagrada potvrdila da će se direktno boriti sa Domom Torettom, koga tumači Vin Diesel i agentom Lukom Hobbsom (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) u akcionom filmu Fast 8. „Ljubazno su me pozvali u svoju porodicu. A ja ću se truditi da ne zabrljam“, rekla je Theronova.

I Scott Eastwood se pridružuje ekipi u filmu ‘Fast 8’ (foto: Twitter)

Pored nje, novo pojačanje timu, umesto tragično preminulog Paula Walkera, biće Scott Eastwood. 30-godišnji sin legende Clinta Eastwooda je na društvenim mrežama potvrdio svoju ulogu u filmu, napisavši: „Ne mogu ni da vam opišem koliko sam uzbuđen zbog sledećeg Fast 8 filma. Za mene, ovaj serijal je više od franšize. To je zaveštanje. Ovi sjajni glumci su toliko dugo zajedno da su postali poput porodice. I jedva čekam da im se pridružim“.

Premijera osmog nastavka je za tačno godinu dana (foto: Instagram)
Premijera osmog nastavka je za tačno godinu dana (foto: Instagram)

Govoreći o Walkeru, Scott je izjavio: „Paul mi je bio veoma blizak prijatelj. Zajedno smo surfovali, putovali i bio mi je ogroman uzor tokom odrastanja. Još uvek jeste. Bio mi je poput starijeg brata. Mogućnost da budem deo F&F priče, Paulove priče, je poput ostvarenja sna“, dodao je na kraju glumac.

POSLEDNJE VESTI