Search
Close this search box.

Cher teško bolesna, sama i bez prebijene pare?

Pevačica teško bolesna? (foto: Wenn)

Prijatelji boginje popa Cher ponovo su se oglasili u medijima, zabrinuti za zdravstveno stanje pevačice.

Oni naime tvrde da ona boluje od smrtonosnog virusa zbog kog joj otkazuju organi. Porodica joj je okrenula leđa, a kako piše američki The National Enquirer, nema ni novca te jedva preživljava.

Još krajem osamdesetih Cher je dijagnostifikovan Epstein-Barr virus, vrsta herpesa, koja može uzrokovati otkazivanje organa kao i više vrsta raka. „Bila sam stalno bolesna, skoro me ubila upala pluća. Doktori su mi prvo govorili da sam luda i preterujem, ali se ispostavilo da sam teško bolesna“, rekla je slavna pevačica jermenskog porekla.

Upravo je zbog toga napravila pauzu u karijeri i okrenula se lakšoj zaradu, snimanju reklama. Međutim, njeno ogromno bogatsvo od 300 miliona dolara nestalo je usled loših ulaganja, nerazumnog trošenja, ali i stagniranja karijere pa Cher, sada kada joj je novac najpotrebniji, mora računati na pomoć prijatelja.

Iza sebe ima dva turbulentna braka i dvoje dece, koja sa majkom, navodno, ne žele razgovarati. Njen sin Chaz Salvatore Bono rođen je kao ćerka Chastity, a majci je zamerio što ga nije podržala tokom tranzicije u muškarca. Drugi sin, muzičar Elijah je takođe sa majkom već dugo u lošim odnosima. Zato se Cher povukla iz javnosti jer želi ‘umreti na miru i ne opterećivati druge’ jer, navodno, zna da joj je ostalo vrlo malo vremena.

POSLEDNJE VESTI