Search
Close this search box.

Chloë Moretz odgovara hejterima: Prestanite da se krijete iza tastature

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica je imala nešto da poruči svima koji je kritikuju na društvenim mrežama (foto: Instagram)

Chloe Grace Moretz je internet trolovima jasno stavila do znanja da nema vremena za njih.

Mlada glumica je na svom Twitteru napisla nekoliko zamerki na račun hejtera koji se kriju iza svojih kompjutera i kritikuju ljude na zloban i uvredljiv način. „Kada će ljudi koji se kriju iza monitora računara prestati da nekoga zovu ‘debelim ili muževnim'“, pita se zvezda filma Kick Ass. „Da li vam to toliko prija kada otkucate svoje zlobne komentare? Da li vas to ispunjava na neki uvrnut način“, dodaje Moretzova.

„Dobro razmislite pre nego što nekog povredite nekim glupim komentarom i zamislite da vi zapravo komentarišete neko živo biće. On ili ona je osoba sa osećanjima i mislima, i životom na koji imate tako negativne komenatre“, napisala je između ostalog Chloe.

Ona se zatim osvrnula na sebe i navela primer kako se i sama nebrojano puta susretala sa raznim prozivkama i kitikama na svoj račun. „Ceo život sam provela pred kamerama, odrastajući sa različitim ljudima koji su osuđivali i kritikovai svaku sitnicu na meni. Sada je vreme da prestanemo da se krijemo iza tastature pretvarajući se da išta znamo o osobama koje kritikujemo“, poručila je devojka Brooklyn Beckhama na kraju.

POSLEDNJE VESTI