Search
Close this search box.

Godinama su krili vezu, a sada se ne odvajaju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Par nedavno na premijeri filma ‘Loše komšije 2’ (foto: Instagram)

Brooklyn Beckham i Chloe Moretz su nedavno i zvanično priznali da su u vezi, a prošle nedelje su prvi put prošetali crvenim tepihom držeći se za ruke.

Chloe je na Instagramu podelila fotografiju sa premijere filma Loše komšije 2, na kojoj se vidi najstariji sin Davida i Victorie Beckham kako zaljubljeno gleda u nju. Mlada glumica je pored fotografije napisala: „Hej, Brooklyne, sviđa i se kako me gledaš…To je sve“.

Zaljubljeni Brooklynov pogled (foto: Instagram)

Par je već godinama u vezi, a 19-godišnja Chloe je otkrila da je dve godine mlađeg Beckhama upoznala na treningu 2014. godine, ali da su od početka odlučili da svoju romansu drže što dalje od očiju javnosti.  „Uvek smo bežali od ljudi koji su pokušavali da nas fotografišu, jer smo smatrali da to utiče na našu vezu“, priznala je Moretzova i dodala: „Ali onda smo zaključili. ‘Znaš šta, ako budemo otvoreni i svima javno kažemo za nas i dozvolimo im da nas fotografišu, njih neće biti više briga'“.

Chloe i njen dečko čak nose i iste patike (foto: FameFlyNet)

Zvezda filma Kick ass je i u emisiji Andy Cohena, Watch what happens live govorila o vezi sa Brooklynom. Voditelj je pitao o tome, a ona je rekla: „Da, u vezi smo. To je to. Ništa posebno. I mislim da će ljude sve manje to zanimati što više budem govorila o tome“, izjavila je Chloe i šaljivo dodala: „Mnogo zanimljiva vest, verujem“.

Više se ne kriju (foto: FameFlyNet)
Više se ne kriju (foto: FameFlyNet)

Od tada su ona i njen dečko skoro nerazdvoji, i omiljena razonoda im je gledanje filmova kod kuće i poseta Diznilendu. Već su dva puta za dve nedelje posetili ovaj zabavni par i sa društvom uživali u vožnjama i provodu.

POSLEDNJE VESTI