Search
Close this search box.

Chloë Grace Moretz o vezi sa Brooklynom Beckhamom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Par je nedavno priznao svoju vezu (foto: Instagram)

Glumicu Chloë Grace Moretz već duže vreme mediji povezuju sa Brooklynom Beckhamom i njihova romansa je nedavno zvanično i potvrđena dvema intimnim fotografijama na Instagramu.

Međutim, iako deluju kao divan par, zvezda filma Kick ass priznaje da njihova veza nije nimalo jednostavna. 19-godišnja Chloe je za junsko uzdanje magazina InStyle UK objasnila da je posebno teško kada se zabavjate sa nekim ko je takođe poznat.

(foto: Instagram)

„Već znate kako ja izgledam u kupaćem kostimu, kako izgledam u seksi scenama. Već znate kako nekome kažem ‘Volim te’. Već ste sve videli“, priznaje ona i dodaje: „To stvara veliku frku i onda vas prate u odvojenim automobilima ne bi li zabeležili neki vaš intimni trenutak“.

(foto: Glamour)
(foto: Glamour)

Mlada zvezda se pre nekoliko meseci našla na udaru medija kada je javno iskritikovala nagi selfi Kim Kardashian, napisavši tada: „Nadam se da shvataš koliko je bitno da budeš uzor mladim ženama, da ih naučiš da imaju da ponude mnogo više od svojih tela“. Kim i njeni obožavaoci joj nisu ostali dužni te su je oštro napali u komentarima, ali Moretzova se ne kaje zbog svojih reči. Naprotiv. „Nikada se nisam bojala da iznesem svoje mišljenje. Ne bežim od toga. Mnogi su mi to zamerili, rekavši: ‘Pogrešila si’. Ali ja imam samo da im poručim: ‘Možda se ne slažete sa mnom i to je sjajno. Hajde da debatujemo o tome. Ja bar verujem u nešto'“, kaže na kraju mlada glumica, koju ćemo uskoro videti u nastavku Loših komšija pored Zaca Efrona i Seth Rogena.

POSLEDNJE VESTI