in

Christina Aguilera želi da sarađuje sa Britney Spears i Lady Gagom

Christina Aguilera najavila je svoju koncertnu rezidenciju u Las Vegasu pre samo par dana, a tokom promocije otkrila je sa kime bi volela da sarađuje i pomenula svoju staru „suparnicu“ Britney Spears.

„Vegas je savršeno mesto za ispoljavanje kreativnog potencijala i ideja, mislim da puno toga može da se pruži fanovima što inače ne bi mogli da vide“ izjavila je pevačica za E News! „Biće to čaroban beg iz realnosti u svet magije!“ 

Tokom intervjua, zvezda se osvrnula i na saradnje, a obzirom da njena koleginica Britney Spears već godinama nastupa u Vegasu, ideja o njihovom udruživanju nije bila tako čudna.

U Las Vegasu smo, to je neizbežno! Osećam da ima puno moje istorije u tom gradu … jedna od najnovijih tamo je Lady Gaga – planiram da pozovem sve svoje stare prijateljice i ko zna, možda možemo zajedno da stvaramo magiju“ , tvrdi Christina. „Hajmo da udružimo naše snage i pokažemo našu moć!“ 

Ipak, zvezda je uverila fanove da čak iako Britney i Gaga ne pristanu da se nađu na sceni zajedno sa „glasom generacije“, njeno dvoje dece sigurno hoće.

Sigurna sam da me neće ostaviti na miru ako ih ne izvedem na scenu,“ tvrdi pevačica misleći na klince. „Ali deca svakako nisu planirani zabavljači, mi smo spontana porodica“ , nasmejala se ona.

Zvezda je objasnila da već neko vreme planira koncerte u Vegasu a da sada, kada je trenutak došao, aktivno razmišlja o mogućim idejama i varijantama.

„Vegas je mesto koje služi kao beg od učmalosti svakodnevnog života. Kada fanovi stignu, želim da im priuštim zadovojstvo zbog kojeg će zaboraviti na sve svoje probleme.“