Cuca pukla u Maldivima: Dovedite mi psihijatra!

Nervi tanki kao strune! (foto: Screenshot)
Nervi tanki kao strune! (foto: Screenshot)

Nakon što je iskusila rijaliti program boraveći u Parovima, pevačica Ivona Negovanović Cuca se ni u Maldvima ne snalazi najbolje, jer joj zatvoreni prostor jako smeta, a nije se stidila da prizna da joj je loše već nekoliko dana, pa je molila da joj dovedu psihijatra.

“Ovo je nemoguće. Uslovi su nemogući. Znalo se ranije kada se ide na spavanje, sada se ništa ne zna. Pet dana tražim da pričam sa tom ženom, da mi siđe. Svi me ignorišu. Znam šta sam se dogovarala u kancelariji, pa treba mi psihijatar da pričam sa njim”, rekla je nervozna Cuca, objašnjavajući da ne govori samo u svoje, već i u ime ostalih takmičara.

“Ne stidim se, moram da kažem. Ne možemo da uđemo u WC da vršimo nuždu. Mogu za malu da začepim nos, ali za veliku ne mogu da izdržim. Tražila sam da me puste da posle večere da odem do gore. Ovo su nemogući uslovu. I muškarcima nije lako da idu u taj WC koji samo stoje”, požalila se ona na uslove u hotelu.

Podsećanja radi, Cuca je u nekoliko navrata pokazala svoju agresivnu stranu u rijalitiju Maldivi. Prvi put kada je napala učesnicu Miljanu Kulić, koja ju je provocirala pevajući Šabanove pesme, zatim Zmaja od Šipova koji se radovao kada je Matora ispala, a potom je spomenula da će leteti glave svima onima koji joj budu dirali Šabana.

Povezane vesti

Back to Top