Search
Close this search box.

Nova tuča u Maldivima: Cuca nasrnula na Miljanu

Šoljom na Miljanu! (foto: Screenshot)
Šoljom na Miljanu! (foto: Screenshot) Nakon što su mnogi osudili rijaliti Maldivi zbog propagiranja fizičkog nasilja na televiziji i tražili ukidanje ovog TV programa, nova tuča se upravo desila sinoć, čiji su glavni akteri bili Miljana Kulić i Ivona Negovanović Cuca.
Naime, već smo nekoliko puta bili svedoci da nijedne nominacije, ni u Parovima, kao ni u Maldivima, ne mogu da prođu bez incidenata, vike i vređanja ostalih takmičara. Dok su ukućani sinoć nominovali, Miljana je htela da isprovocira Cucu i pozdravi kralja narodne muzike Šabana Šaulića, sa kim je navodno pevačica imala aferu. Ne zna se da li se sve desilo iz ljubomore, ali, na prozivke kontroverzne Nišlijke, Cuca je dohvatila staklenu šolju i pogodila je u glavu. Ukućani su odmah skočili i sklonili pevačicu da ne bi došlo do većeg incidenta, a kasnije je odlukom produkcije odvedena u izolaciju i kažnjena smanjenjem honorara za 300 evra.
EKSKLUZIVNO SNIMAK KOJI NISTE VIDELI!CUCA CASOM GADJA MILJANU!https://sendvid.com/bm7a71wo Posted by Maldivi – Happy on Saturday, 11 July 2015
Podsećanja radi, pre nekoliko dana je došlo do ozbiljnog incidenta između Mikija Đuričića i Ivana Gavrilovića, kada ga je pčelar iz Kupinova nokautirao pesnicom nakon čega je izbačen iz rijalitija.

POSLEDNJE VESTI