Da bi smršao Darko Lazić daje 7.000 evra

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

O prekomernoj težini Darka Lazića i zdravstvenim problemima koje to izaziva priča se već neko vreme, a popularni pevač je konačno pronašao način da skine nepotrebne kilograme.

„Darko treba da skine 50 kilograma. Baš se ugojio, a visok je svega 175 centimetara. Težina mu dodatno opterećuje kuk, pa jedva hoda. Pokušao je da probuši kašiku, ali ne vredi. Voli čovek da jede, pa to ti je. Zato je odlučio da ode na isisavanje sala“, otkrio je izvor blizak pevaču i dodao:

„Dodatni problem mu je to što se zbog kilaže brzo zamara, što mu teško pada, jer nastupa skoro svakog vikenda. Zbog toga na koncertima ne može da daje 100 odsto sebe, plaši se da mu ne pozli“.

Folker je prethodnog vikenda imao tezgu u Cirihu sa reperima Rastom Đurićem i MC Stojanom, pa je i njima ispričao da uskoro ide na liposukciju.

„Rekao je kolegama da mu nikako ne ide sa dijetom i da teško gubi kilograme. Zato veruje da je liposukcija najlakši način da se reši viška, a posle će voditi računa koliko jede. Rasta i Stojan su mu rekli da je bolje da sačeka da mu prođe koncert u Beogradu, pa da posle ide na skidanje sala“, priča dobro obavešteni izvor i dodaje:

„Ta intervencija će ga koštati oko sedam hiljada evra. Zdravlje mu je na prvom mestu, tako da mu je novac najmanji problem. Ima dvoje dece i želi da se bori zbog njih i njihove budućnosti“.

Lazićeva verenica Marina Gagić kaže da ga podržava u odluci da smrša.

„Biću uz njega kada ode na liposukciju i podržavaću ga svim srcem. Stalno mu govorim da treba da smrša, ne zbog fizičkog izgleda, već zbog svog zdravlja. Meni je on lep i debeo i mršav, ali debljina mu ugrožava zdravlje, tako da činimo sve kako bi se doterao u red“, priča Marina piše Informer.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI