Search
Close this search box.

Da li je Kanye West imao nervni slom na twitteru? Reper objavio da je Kim Karadshian htela da ga „zaključa“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kanye West objavio je, a potom obrisao, seriju nepovezanih tvitova, u kojima je otkrio mnogo bizarnih stvari iz odnosa sa suprugom Kim Kardashian i njenom porodicom, a stručnjaci su ocenili da je ovo jedna od maničnih epizoda, karakterističnih za one obolele od bipolarnog poremećaja.

U tvitovima je pričao o tome kako je Kim, zajedno sa majkom Kris Jenner, pokušala da ga „stavi pod ključ“ i odvede kod doktora.

„Kim je pokušala da dovede doktorka, kako bi me zajedno sa njim stavila pod ključ,“ napisao je on i dodao da je film Get Out (Beži) o belačkoj porodici koja zaključava crnce i od njih pravi robote, bio zasnovan na njegovo životu. Potom je svojoj svekrvi Kris Jenner poručio da ga pozove.

„Kim je probala da doleti u Vajoming juče da me zaključa kao u filmu Get Out, jer sam plakao kada sam pričao da sam spasio život moje ćerke,“ rekao je.

Dan ranije, održao je prvi politički skup, pokušavajući da skupi potpise da se kandiduje za predsednika, a tada je ispričao da su on i Kim razmišljali o tome da abortiraju North, što sada smatra grehom.

„Ako me zaključaju kao Mandelu, svi ćete znati zbog čega,“ tvitovao je, aludirajući na pokojnog predsednik Južne Afrike.

POSLEDNJE VESTI