Da li je Melania Trump isprovocirala Hilary Clinton izborom odeće za inauguraciju?

(foto: Reuters)
(foto: AFP)

Danas je održana inauguracija Donalda Trumpa, tako da je slavni milijarder zvanično postao predsednik SAD-a, što čini njegovu suprugu Melaniju Trump novom prvom damom ove svetske sile.

Danima se spekulisalo o tome kom eminentnom dizajneru će pripasti ta čast da dizajnira kostim koji će nekadašnja manekenka nositi u ovom istorijskom trenutku, a u ovim nagađanjima su se najčešće spominjali Tom Ford Marc Jacobs. 

Međutim, 46-godišnja prva dama Amerike pojavila se u plavom kostimu koji potpisuje Ralph Laurent. Ova reminiscencija na sličnu odevnu kombinaciju koju je za inauguraciju svog supruga 1961. godine odabrala Jacqueline Kennedy je oduševila modne kritičare, ali mnogi, sa druge strane, smatraju da je ovo bila otvorena provokacija na račun Hilary Clinton, koja je bila najveći rival Donalda Trumpa u trci za pobedu.

(foto: Reuters)

Naime, Ralph Laurent se postarao za najveći broj autfita koje je Hilary nosila u svojoj predsedničkoj kampanji, tako da je taj sofisticiralni look postao glavna asocijacija na njen stil, tako da je ovo ‘preuzimanje’ stila, na isti način na koji joj je Trump ‘preoteo’ mesto u Beloj kući, u očima mnogih samo još jedan u nizu provokacija na račun Clintonove.

POSLEDNJE VESTI