Da li je O.J. Simpson biološki otac Khloe Kardashian?

https://www.instagram.com/p/BWLKIpfFNlq/?taken-by=khloekardashian Porodica Kardashian oduvek je bila meta glasina, ali nijedna se nije tako dugo zadržala poput one u kojoj Rob Sr. Kardashian nije biološki otac Khloe, već je to bivši fudbaler, glumac i voditelj O.J. Simpson.
Glasine o očinstvu krenule su već na početku prikazivanja rijalitija slavne porodice, koji su u žižu javnosti, osim zbog seks snimka Kim Kardashian, dospeli i zbog bliskog prijateljstva Simpsona sa Kris Jenner i Robom Sr. Kardashianom. https://www.instagram.com/p/BWxB3ybHjuo/?tagged=ojsimpson Glasina je nastavila da kruži zbog toga što su fanovi rijalitija tvrdili da tridesettrogodišnja Khloe izgleda drugačije od njenih sestara i brata, kao i zbog izjave druge supruge Roba Kardashiana da joj je suprug neposredno pred smrt priznao da Khloe nije njegova biološka ćerka. https://www.instagram.com/p/BCF5xIaBRpM/ Prošle godine Khloe se obratila bivšoj maćehi: „Mislim da je stvar koja me je baš preplavila bila vezana za tvrdnju jedne od bivših žena mog oca. Ona je deset godina nakon njegove smrti rekla da ja nisam njegova ćerka i da joj je on to rekao. Slušaj, možeš da pričaš o meni i mojim sestrama koliko god je*eno želiš. Ne pričaj o mom ocu. On nije više ovde!“ izjavila je Khloe. U sedmoj sezoni popularnog rijalitija U korak sa Kardašijanima, testom očinstva utvrđeno je da je Khloe zaista biološka ćerka Roba Sr. kao i njene sestre Kim, Kortney i brat Rob Jr.

2 Responses

  1. @keki, ne mora da znaci, kosarkas Blake Griffin ima oca crnca, a svijetlu kozu i crvenu kosu, pa zatim glumica Jennifer Beals itd.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI