Dakotu Johnson dobro poznajete: Ovo su njene prelepe sestre

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumicu Dakotu Johnson dobro smo upoznali u dva nastavka trilogije Pedeset nijansi i drugim ulogama koje je tumačila poslednjih par godina. Sada je vreme da svet bolje upozna njene dve mlađe sestre.

U ponedeljak je u Firenci održana revija Gucci Resort 2018 i pored mnogih zvezda koje su prisustvovale ovom modnom spektaklu, izdvajale su se tri lepotice iz porodice Johnson/Banderas. U prvom redu na reviji sedele su pored sestre Dakote i 20-godišnja Stella Banderas i 17-godišnja Grace Johnson.

A post shared by Fifty Shades (@laters.babe) on

Sve tri nosile su komade odeće iz Gucci kolekcije, a Dakota, koja je zaštino lice novog parfema poznatog modnog brenda, pokazala je malo više u cvetnoj haljini duboko sečenoj u predelu grudi.

Tri lepotice su zapravo polusestre, pa je tako Dakota ćerka Melanie Griffith i Dona Johnsona, Stella je ćerka Melanie i Antonia Banderasa, a Grace Dona Johnsoa i Kelley Pheleger.

https://www.instagram.com/p/BLaGH1vDmVp/

Malo je zbunjujuće njihovo porodično stablo, ali nema sumnje da su nasledile sjajne gene i da su prave ‘it’ devojke leta pa prete da preuzmu primat sestrama Hadid.

POSLEDNJE VESTI