Search
Close this search box.

Donatori Metropoliten muzeja besni na zvezde koje su pušile u toaletima

Dakota Johanson pali cigaretu u toaletu muzeja Metropoliten (foto: Instagram/ritaora)

Od svih mesta na kojima možete da zapalite cigaretu, Metropoliten muzej je poslednje gde biste to smeli da uradite.

Međutim na Met gali održanoj u ponedeljak, najbolja zabava, po rečima prisutnih, bila je u toaletima muzeja, gde su prekršena mnoga pravila, među njima i ono o zabrani pušenja. Upravo zbog fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama, na kojima mlade zvezde pale cigarete u toaletima, donatori Metropolitena su besni i uvređeni ovim neumesnim ponašanjem.

Jedan od njih je za PageSix izjavio: „Kao donatora Meta, veoma me je uvredilo kada sam video te takozvane poznate ličnosti koje fotografišu selfije u toaletu. To je pokazivanje nepoštovanja prema umetničkim delima i kolekcijama koje se moraju čuvati u prostorijama bez imalo duvanskog dima. Želeo bih da te osobe budu kažnjene od strane grada“.

(foto: Instagram/parisjackson)

Jedan član odbora muzeja zatekao je neke goste Met gale kako u toaletima puše cigarete i momentalno napustio svečanost, ali se najpre požalio Anni Wintour zbog njihovog skandaloznog ponašanja, dodao je izvor.

Rami Malek i Rita Ora (foto: Instagram/ritaora)
Rami Malek i Rita Ora (foto: Instagram/ritaora)

Neke od zvezda koje su prekršile zabranu pušenja u Metropolitenu su Dakota Johanson i Rami Malik, čije fotografije a cigaretom je na svom Instagramu podelila Rita Ora.

Paris Jackson je objavila fotku na kojoj sedi na podu toaleta sa Bellom Hadid koja puši.

https://www.instagram.com/p/BTklWvjFUfI/

I dizajner Marc Jacobs nije mario za zabranu, te je podelio selfi iz ženskog toaleta sa Francis Cobain i Courtney Love, na kojoj pozira sa cigaretom u ustima.

POSLEDNJE VESTI