Search
Close this search box.

U kom smeru će krenuti karijera Dakote Johnson posle franšize ’50 nijansi’?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: GLAMOUR)

Dok fanovi odbrojavaju dane kada će novi nastavak uspešne adaptacije romana 50 nijansi sive – 50 nijansi mračnije – stići u bioskope, glavna junakinja ove franšize kaže da je već spremna da nastavi u malo drugačijem smeru, iako je tek očekuje snimanje još jednog, poslednjeg dela.

„Nije da sam u potpunosti umorna od projekata koji obiluju seksi scenama, ali sam spremna da probam nešto novo. Možda će to opet biti nešto slično, a možda ću otići u potpuno drugom pravcu. Ono što znam je da sam spremna da nastavim dalje“, izjavila je glumica za magazin Glamour.

27-godišnja brineta je priznala da s vremena na vreme pomisli da nije trebalo da prihvati ulogu Anastasie Steele koja ju je proslavila: „Tu i tamo mi padne na pamet, ali ovo neće biti moj finalni projekat. Idem putem kojim se nisam nadala da ću krenuti, ali sam ponosna na to. Ovi filmovi su mi omogućili da radim na toliko različitih projekata, kao i da mnogo putujem. Sve u svemu, ‘gurnuli’ su me u svet u kom zaista želim da budem.“

(foto: GLAMOUR)

Glumica je otkrila i da njeni slavni roditelji, Melanie Griffith Don Johnson, još uvek nisu gledali njen nastup u pomenutim filmovima: „Zaista nisu, jer je malo nelagodno. Ne osećaju se baš prijatno po tom pitanju. Drugačije je kada u filmu postoji samo jedna seks scena, ali ovde je priča fokusirana upravo na tu vrstu veze između glavnih junaka i mislim da je neprikladno da moja porodica to gleda“, priznala je Dakota.

50 nijansi mračnije možete pogledati već od 8. februara u domaćim bioskopima.

POSLEDNJE VESTI