in

Danilo Ikodinović: Želeo sam da umrem!

Na televiziji Pink sinoć je krenula nova emisija Dobro veče, Srbijo koju vodi Jelena Bačić Alimpić. Prvu emisiju otvorio je bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, koji je na jučerašnji dan, tačno pre 3 godine, u saobraćajnoj nesreći ostao bez desne ruke.

„Danima sam plakao kada sam saznao da sam ostao bez ruke. U tim trenucima poželeo sam samo da zažmurim i umrem. Onda sam rekao sebi: ‘Jesi bio majmun da pijan sedneš za motor, sad budi majmun pa izađi iz svega ovoga kao pobednik – suoči se i živi s tim“, rekao je Danilo i dodao da nije bilo sile da ga neko odgovori da te kobne večeri sedne za motor.

Nekadašnji vaterpolista nije mogao da izbegne temu razvoda od pevačice Nataše Bekvalac. Izjavio je da Milica Dražin nije kriva za krah njegovog braka.

„Milicu Dražin površno poznajem, brak mi se nije raspao zbog nje.“

Zanimljivo je da je Danilo otkrio šta mu je otac rekao kada je saznao da mu se sin zabavlja sa Natašom Bekvalac, sa kojom je proveo 6 godina u braku.

„Sine, skupa ti je to igračka, rekao mi je otac“, otkrio je Dača, ali se ogradio izjavivši da nije mislio na materijalne stvari.