Prati nas

Vesti

Dara Bubamara se oglasila povodom novog eksplicitnog videa, Seka Aleksić je isprozivala

“Debela, dudlaj taj klip od kukuruza i ćuti.”

Dara Bubamara u centru je novog skandala koji je sama zakuvala – ali čini se da je to ne potresa mnogo.

Pevačica je sinoć greškom objavila video zapis na kome simulira oralni seks sa dildom. Brzo ga je obrisala i napomenula da je to trebalo da pošalje nekom drugom.

“Omaklo mi se! Jbg, stisnula pogrešno dugme. Malo sam vežbala. Nek smo živi i zdravi,” napisala je ona na storiju… ali tu nije bio kraj.

Naime, nedugo nakon što je klip počeo da kruži društvenim mrežama, oglasila se i njena bivša prijateljica Seka Aleksić, koja je na Instagramu napisala:

“Pojedinci da ugase društvene mreže! Nije to za svakoga… Šta li ćemo tek čitati u 2020-oj godini ili gledati na live-u?!”

Naravno, Dara joj nije ostala dužna, već joj je uzvratila sledećom fotografijom:

4 komentara

4 Comments

 1. Kompleksasi

  11. 03. 2019. at 18:49

  Kad Radojka koja je visine krpelja a ozbiljnog gabarita nekom kaze da je debeo, ha ha ha. Neka joj neko pod hitno kupi ogledalo, jer one slike su za ozbiljne fetisiste koji vole sve sto se normalnima gadi.

 2. Kompleksasi

  11. 03. 2019. at 18:50

  Kad Radojka koja je visine krpelja a ozbiljnog gabarita nekom kaze da je debeo, ha ha ha. Neka joj neko pod hitno kupi ogledalo, jer one slike su za ozbiljne feti$i$te koji vole sve sto se normalnima gadi.

 3. noname

  11. 03. 2019. at 20:47

  joj hocu Darin mozak na dan da me zabole sve i da se odmorim

 4. Daisy Duvall

  12. 03. 2019. at 09:21

  ma da “greskom”. sigurno. danas nam se sve zivo postavlja kao normalno i ok. omaklo joj se da je sin gleda kako pusi umetni…
  ove stare koke sto ne mogu da zive sa tim da stare, pa na sve moguce nacine pokusavaju da se prikazu kao mlade i kul. jadno. imali na srpskom rec kada se stidis za nekog drugog?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top