Prati nas

Vesti

Darko Lazić: Kolege bi sigurno volele da sam mrtav jer sam im sada konkurencija

Pevač je progovorio i o bivšoj ženi, za koju kaže da više nije deo njegovog života

Pevač Darko Lazić, koji se posle stravične nesreće u kojoj je mogao da izgubi život, nedavno se razveo i progovorio o svom odnosu s bivšom suprugom, ali se dotakao i estrade.

Pevač je nedavno objavio novu pesmu, koja se već sada nalazi na samom vrhu YouTube trending liste. Mnogi su pomislili da je pesma posvećena njegovoj bivšoj ženi, što je on oštro demantovao:

“Pesmu nisam posvetio Ani, ne znam zašto ljudi hoće da moja bivša žena još bude deo mog života, kad to nije istina. To su, bre, nebuloze. Sto puta sam rekao da me Sevićka kao žena ne zanima, već da samo u korektnim odnosima zbog ćerke i tu se stavlja tačka. Zaista od sada na pitanja o Ani više neću odgovarati, ona više nije, to jest odavno nije deo mog života i glupo je da pričam bilo šta vezano za nju”, rekao je Darko, pa je progovorio o zavisti na estradi:

“Mnoge kolege su mi čestitale, naravno ima i onih ljubomornih, pa ćute sa strane, ali ja sam oguglao na to. Estrada je puna zlobe, koliko ima dobrih ljudi, ima i loših. Ne sumnjam da ima i onih koji bi više voleli da se nisam oporavio, da me nema, da sam mrtav i ispod zemlje, pošto sam sada mnogima opet konkurencija”, rekao je Lazić, a piše Telegraf.rs.

1 komentar

1 komentar

  1. noname

    06. 06. 2019. at 08:38

    Ovaj se mnogo družio sa Karleušom. Pamet na sve strane. Ajde bre pogledaj se u ogledalo pa priznaj. U ono ogledalo s kojeg si prvo pošmrkao belo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top