in

Darko Lazić na odvikavanju od droge u Austriji


Darko Lazić rešio je da raskrsti sa porocima, pa je na programu odvikavanja u specijalnoj bolnici u Austriji, koja primenjuje najsavremenije metode lečenja bolesti zavisnosti.

Prema pisanju Kurira, pevač se na taj korak odlučio zbog svojih roditelja, koji su se potresili kada su videli snimak kako šmrče beli prah, koji posle maže po nepcima.

„Darko je sjajan dečko, koji ima veliki talenat i potencijal da uspe u životu i zaradi mnogo novca. Međutim, poslednjih meseci on se previše opustio i potegao za porocima, kojih sada želi da se reši. Na tome su insistirali njegovi roditelji, koji su mu predložili da odmah potraži stručnu pomoć. Budući da je njemu porodica najvažnija i da ne želi da oni budu zabrinuti, pristao je da ode na odvikavanje,“ priča izvor blizak Laziću.

On kaže da Darko ne leži u bolnici, već povremeno odlazi na konsultacije.

„Lazićev dobar prijatelj drži tu kliniku u Beču. On mu je predložio najefikasniji program. Budući da se odavno poznaju, on mu je snizio cenu jer je video da pevač ima volju da se izleči. Zasad se drži plana, kao i saveta lekara koji mu je odredio terapiju. Svaki dan je na vezi sa stručnjacima i pridržava se terapije, koja odlično deluje ne njega. Štaviše, on je počeo i da trenira, a promenio je način ishrane. Shvatio je da je pogrešio i želi da se promeni. On ima punu podršku svog brata i roditelja, a snagu mu daje ćerka Lorena, za koju je izuzetno vezan i zbog koje želi da bude onaj stari,“ završava izvor.