in

Darko Lazić poručuje: Kad čovek pogleda smrt u oči, na život gleda drugačije


Darko Lazić prošle nedelje je prebačen u banju gde će se nastaviti njegovo lečenje posle saobraćajne nesreće koju je doživeo krajem oktobr. Njegovo stanje je iz dana u dan sve bolje, pa je zato dao i izjavu za jedan dnevni list.

‘’Hvala Bogu, sve ide nabolje. Hvala lekarima iz zemunske bolnice, koji su sve ovo vreme brinuli o mom zdravstvenom stanju i spasili mi žviot. Bilo je teško, ali sada je moje stanje stabilno i idemo dalje’’, rekao je Lazić za Kurir.

‘’Već sm krenuo na vežbe. Biće to težak ali kvalitetan oporvak. U sigurnim sam rukama i jedva čekam da ponovo stanem na noge. Bio sam mesec dana u ležećem položaju, juče sam prvi put seo i baš sam zadovoljan. Biće to sve u redu’’, naveo je pevač, pa dodao:

‘’Mnogo me je promenila nesreća. Jedna greška je mogla da me košta života. SVega se sećam, to su slike koje će mi zauvek ostati urezane. Najradije bih da zaboravim sve. Ne bežim od svoje odgovornosti i zahvalam sam Bogu na drugoj šansi. Iskreno, ne znam zašto sam hteo da se vratim te noći posle proslave kući. Da sam odmorio do ovoga ne bi došlo. To mi je bila ozbiljna opomena i verujte, kad čovek pogleda smrt u oči, na život posle gleda drugačije’’, izjavio je Lazić i za kraj poručio da jedva čeka da se vrti na scenu svojoj publici.