Prati nas

Vesti

Darko Lazić povredio operisanu nogu

“Probudio sam se i umirao od bolova”

Folk pevač Darko Lazić, koji se mesecima oporavlja nakon teške saobraćajne nezgode koja mu se dogodila u oktobru prošle godine, tokom spavanja povredio je već povređenu nogu, zbog čega je zadobio ogromne bolove! Naime, njemu su lekari savetovali da mora strogo da vodi računa o položaju za spavanje, što ovaj put nije ispoštovao.

Pre neku noć nije spavao kako su lekari naložili i tom prilikom je uspeo da povredi već povređena nogu. Narednog dana nije znao šta će od sebe od bolova. Kako tvrdi Darkov prijatelj, pevač je bio ljut na sebe, ali je problem uspeo da reši uz napomenu lekara da se od sada mora pridržavati svih njihovih saveta. Da je došlo do povrede, potvrdio je i pevač.

“Imao sam velike bolove. Povredio sam nogu nemam pojma ni sam kako. Nezgodno sam spavao, okrenuo sam se na stranu na koju ne smem, probudio sam se i umirao od bolova. Uzimao sam lekove, nisu mi pomagali”, rekao je pevač, a piše Pink.rs.

On nije želeo da detaljiše kako je na kraju rešio problem.

Darko svakodnevno ima bolove jer rane nisu zarasle u potpunosti, niti kosti koje je polomio zarasle.

“Darko pokušava da vodi normalan način života, ali daleko je to od onog stanja koje je bilo pre nesreće. On je imao teške operacije i to je ostavilo posledice po organizam. Odlazi na redovne kontrole, ima terapiju i mora da vodi računa о nozi u koju su mu ugrađene štitne. Svaka povreda mogla bi da bude opasna, a svaki i najmanji trzaj i udarac Darko oseća kroz neopisivu bol”, objašnjava izvor i dodaje da Lazića muče čak i promene vremena, ali da se sa svim tim nosi muški i trudi da porodicu, koja je zbog njega prošla kroz pakao, poštedi dalje brige.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top