in

Darko Lazić razočaran u kolege

Folk pevač Darko Lazić kivan je na svoje kolege jer su samo retki od njih izrazili želju da ga posete nakon što mu se stanje stabilizovalo.

Lazić se navodno poverio svojoj verenici Marini Gagić da je odlučio da neke kolege za koje je bio ubeđen da su mu prijatelji, zauvek izbriše iz života, jer je shvatio da su se sa njim družili samo iz koristi.

’’Darko je duboko razočaran u pojedine kolege za koje je smatrao da su mu pravi prijatelji sve dok nije doživeo saobraćajku. Shvatio je da je izreka da se prijatelji poznaju u nevolji, u njegovom slučaju istinita i definitivno mu je jasno da su se neki sa njim družili iz koristi. Poverio se Marini da će iz užasa koji je doživeo izvući pouku i da će zauvek precrtati pojedine ljude kojima je mnogo pomogao, a koji su mu okrenuli leđa onda kada mu je bilo najteže. Marina ga je podržala i rekla mu kako je znala da ga mnogi iskorišćavaju, ali da nije želela da se meša u njegov odnos sa kolegama’’, priča izvor blizak Darku i otkriva da  je Lazić rešio da, nakon što se dobro oporavi, napravi žurku na kojoj će prisustvovati samo odabrani.

‘’Darko je rekao Marini da će za najviše dva meseca napraviti proslavu na koju će pozvati sve one koji su sa njim bili kada mu je bilo najgore. On ne može da zaboravi pojedine kolege koje su odmah posle nesreće pozvale njegove roditelje i ponudile im pomoć. Ipak, takvih je bilo vrlo malo, a mnogi su samo zavaravali javnost postavljajući fotografije sa Darkom na društvenim mrežama kako bi napravili privid podrške. Baš zbog toga je Lazić rešio da im pokaže da mu više ne trebaju u životu jer ih neće pozvati na žurku’’, piše Telegraf i prenosi da je od predstavnika estrade, pored Darkove kume pevačice Andreane Čekić, jedino Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom posetio Lazića u bolnici.

‘’Darko je bio u komi kada je Đani došao da mu pruži podršku sa suprugom Slađom. Ipak, njemu su roditelji ispričali da je Đani plakao i molio doktore u KBC Zemun da ga spasu. To je Lazića jako dirnulo i rekao je Marini da je Đani pokazao da je pravi prijatelj, za razliku od nekih kolega koje mu ni poruku nisu poslale. Darko je spreman i javno da otkrije ko ga je razočarao, ali ipak će sačekati da prođe određeno vreme’’, otkriva izvor za kraj.

Written by Aleksovski

One Comment

Leave a Reply
  1. Šta ima da im bude žao čoveka koji ne voli sebe. Ko ne voli sebe, taj ne može očekivati ni da će ga drugi voleti, ako ga i vole, vole ga iz sažaljenja, kao taj Đani ili kako se već zove koem je sin isto narkoman pa je u tebi video svog sina. Oni koji vole sebe nikada neće pijani sesti u kola i neće se drogirati, vidi se iz aviona da Darko zrači mazohističkom energijom i normalno je da niko ne želi da učestvuje u tome. Umesto što sudi drugima, kako bi bilo da malo pogleda sebe i da promeni život iz korena, tek tada će shvatiti da nije bitno ko nije tu već samo ko jeste i svako treba biti dobrodošao. Tako razmišlja zdrav um. A ovi zaključci koje on donosi u razmacima između napada panike i anestezija su apsurdni. Najlakše je nalaziti krivicu u drugima za svoje loše postupke i tako pravdati sopstvene, kako seješ, tako ćeš i žnjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Veljko Ražnatović osuđen zbog nasilničkog ponašanja

Nataša Bekvalac o Pinkovim zvezdicama: Nije mi lako