Prati nas

Vesti

Darko Lazić se oglasio prvi put posle nesreće na Instagramu

Folk pevač Darko Lazić oglasio se po prvi put nakon stravične saobraćajne nesreće, zbog koje se mesec dana nalazi u KBC Zemun.

On se javio preko profila svoje majke, kako bi fanovima čestitao slavu Sv. Arhangela Mihajla, slavu koju mnogi slave. ”Srećna slava svima i od mene, jer namam svoj telefon”, napisao je Lazić.

Darko se polako oporavlja iako je pred njim dugačak put do potpunog ozdravljenja. Ono što možemo primetiti je da Lazić sasvim dobro izgleda.

Inače, pevačevi roditelji u žiži su javnosti prethodnih nedelja, zbog raznih glasina koje se šire iz dana u dan. Njegov otac Milan Lazić se oglasio i progovorio o apstinencijalnoj krizi u kojoj se našao i o dugovima.

“O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on posle svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove,” izjavio je Milan za Kurir i dodao da ima svetla na kraju tunela.

“Ali ono što je nejbitnije je da on ide ka boljem, a ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumete”, iskren je bio pevačev otac.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top