Prati nas

Vesti

Darko Lazić u vezi sa devojkom iz Brestača

Nakon kraha braka, pevač Darko Lazić, vratio se u zagrljaj devojci Mariji iz Brestača sa kojom je bio 2 godine u vezi pre nego što se oženio Anom Sević.

Kako piše Republika.rs, folker je nedavno organizovao večeru u jednom beogradskom restoranu, gde je svoju staru-novu partnerku upoznao sa venčanom kumom Andreanom Čekić i njenim mužem Ivanom. On je to sakrio od Ane, koja je tek nedavno sasvim slučajno saznala da njen uskoro bivši muž ima devojku i da joj je kuma prećutala da ju je upoznala.

“Darko i Marija se znaju još iz školskih dana. Oni su još tada bili zaljubljeni jedno u drugo. Kada je Lazić počeo da se takmiči u “Zvezdama Granda“, odnos im je zahladneo zbog njegovih obaveza. Posle nekoliko godina ponovo su stupili u kontakt i započeli romansu koja je trajala dve godine, sve dok se on nije zaljubio u Anu. Tada ju je ostavio i počeo vezu s koleginicom, kojom se kasnije i oženio i koja mu je rodila ćerku,” priča izvor.

View this post on Instagram

😁

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

“Međutim, kada je Ana podnela zahtev za razvod braka a Lazić se iselio iz stana i vratio kod roditelja u Brestač, opet se video s Marijom, pa su obnovili vezu. S obzirom na to da je folker priznao da se kaje zbog grešaka koje je pravio u braku i da bi sve na svetu dao da se pomiri s Anom, ne želi da ona sazna da je našao novu devojku. Zato je to i krio od nje. Možda se i dalje nada pomirenju, iako je pevačica stavila tačku na njihov odnos,” dodao je izvor za beogradske medije.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top